Unicom

Lahjakortti

Onni Lahjakas®-PALVELULLA TOTEUTAT NOPEASTI  LAHJAKORTIN

Onni Lahjakas® -palvelulla digitaalinen ja sähköinen lahjakortti toimitetaan nopeasti lahjansaajalle. Lahjakorttia  voi käyttää sekä myymälöissä että verkkokaupassa. Palvelu tukee monivaluuttakäsittelyä ja se on liitetty johtaviin verkkokauppa-alustoihin kuten Magento ja Shopify.

Onni Lahjakas® HALLITSEE MYÖS DIGITAALISET LAHJAKORTIT

Lahjanantaja voi ostaa digitaalisen lahjakortin milloin vain ja missä vain. Digitaalisen lahjakortin voi ottaa heti käyttöön. Se on edullinen ja nykyaikainen lahjakortin toteutustapa, tarvitaan vain sähköpostiosoite tai mobiilisovellus.

Onni Lahjakas® HALLITSEE MYÖS DIGITAALISET LAHJAKORTIT

KUMPPANISOVEL-
LUKSELLA LAHJAKORTIT HELPOSTI KÄYTTÖÖN

Kassa- tai maksupääteintegraatiota ei välttämättä tarvita, vaan Kumppanisovelluksen avulla lahjakorttien lataus ja käyttö onnistuu helposti. Tilitystoimintojen avulla saadaan kaikki lataukset ja käytöt raportoitua ja siirrettyä taloushallinnon järjestelmiin. Tilitystoiminnot tukevat myös franchising-mallia.

KUMPPANISOVELLUKSELLA LAHJAKORTIT HELPOSTI KÄYTTÖÖN

Kassa- tai maksupääteintegraatiota ei välttämättä tarvita, vaan Kumppanisovelluksen avulla lahjakorttien lataus ja käyttö onnistuu helposti. Tilitystoimintojen avulla saadaan kaikki lataukset ja käytöt saadaan raportoitua ja siirrettyä taloushallinnon järjestelmiin. Tilitystoiminnot tukevat myös franchising-mallia.

fiFI