Unicom

Digitaalinen lahjakortti

  Onni Lahjakas®-PALVELULLA SÄHKÖINEN JA DIGITAALINEN LAHJAKORTTI NOPEASTI KÄYTTÖÖN

Onni Lahjakas® -palvelulla sähköinen tai digitaalinen lahjakortti toimitetaan nopeasti lahjansaajalle. Lahjakorttia voi käyttää verkkokaupassa tai myymälöissä, joissa käyttö tapahtuu maksupäätteen tai kassajärjestelmän avulla. Palvelu tukee monivaluuttakäsittelyä ja se on liitetty johtaviin verkkokauppa-alustoihin kuten Magento ja Shopify.

Onni Lahjakas®-PALVELUN AVULLA DIGITAALINEN LAHJAKORTTI SUJUVASTI OSAKSI YRITYKSEN TOIMINTAA

Lahjanantaja voi ostaa digitaalisen lahjakortin milloin vain ja missä vain. Digitaalinen lahjakortti on heti valmis käytettäväksi. Se on edullinen ja nykyaikainen lahjakortin toteutustapa; tarvitaan vain sähköpostiosoite tai mobiilisovellus.

Onni Lahjakas®-PALVELUN AVULLA DIGITAALINEN LAHJAKORTTI SUJUVASTI OSAKSI YRITYKSEN TOIMINTAA

KUMPPANISOVEL-
LUKSELLA LAHJAKORTIT HELPOSTI KÄYTTÖÖN

Kassa- tai maksupääteintegraatiota ei välttämättä tarvita, vaan Kumppanisovelluksen avulla lahjakorttien lataus ja käyttö onnistuu helposti. Tilitystoimintojen avulla saadaan kaikki lataukset ja käytöt raportoitua ja siirrettyä taloushallinnon järjestelmiin. Tilitystoiminnot tukevat myös franchising-mallia.

KUMPPANISOVELLUS HELPOTTAA LAHJAKORTIN KÄYTTÖÖNOTTOA

Kumppanisovelluksen avulla lahjakorttien lataus ja käyttö onnistuu ilman kassa- tai maksupääteintegraatiota. Tilitystoimintojen avulla saadaan kaikki lataukset ja käytöt raportoitua ja siirrettyä taloushallinnon järjestelmiin. Tilitystoiminnot tukevat myös franchising-mallia.
fiFI